Компанія Volvo презентує оновлений кросовер XC60 на автосалоні в Шанхаї

0
327

Шведська компанія Volvo збирається оновити свій кросовер XC60. Портал «Нові автомобілі» повідомляє, що новинку покажуть в Шанхаї, 19 квітня. Однак з першими «живими» фотографіями машини вдалося ознайомитися вже в середу, 7 квітня. По знімках можна оцінити відмінності від попередніх версій.

Так, новинка отримає нову решітку радіатора, змінену конструкцію оптики і новий передній бампер. У салоні середньорозмірного кросу відзначимо появу сучасніших технологій – приладова панель стала цифровою, а перемикання передач здійснюється за допомогою електронного селектора. Діагональ мультимедійного комплексу стала більше.

У Китаї новий Volvo XC60 отримає три силові установки – це вже підтверджено офіційно. Базовим виступить 2,0-літровий турбомотор з потужністю 197 к.с. Також можна купити машину з двигуном того ж об’єму, але віддачею в 250 л.с. А сама топова модифікація отримає віддачу в 392 к.с. У тандемі з усіма моторами на безальтернативній основі працюють 8 АКПП і система повного приводу.

З технічного оснащення варто зупинитися на двозоннім клімат-контролі, люк на даху, круїз-контроль з можливістю їзди по пробках, системі запобігання зіткнень. Ціни на новинку поки не оголошені, але судячи по оснащенню і технічної частини, вони будуть дуже великими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!