На тестах помічений прототип оновленого Porsche Macan

0
80

Porsche Macan продовжує залишатися найбільш продаваним автомобілем бренду, навіть не дивлячись на те, що модель поточного покоління дебютувала ще в 2014 році. Останній раз, рестайлінг для компактного кросовера був представлений в 2018 році. Перед тим, як модель отримає повністю електричну версію, Porsche вирішив знову оновити Porsche Macan. Серія “шпигунських” фотографій показує тестовий прототип кросовера.

Нові знімки демонструють також і інтер’єр новинки, який виглядає майже ідентично попередній версії Porsche Macan, хоча Porsche вніс деякі помітні зміни.

Porsche замінив фізичні кнопки на центральній консолі сенсорними аналогами, схожими на ті, які використовуються в сучасному кросовері Cayenne. Перемикач КПП розташовується там же, де і раніше. Однак загальний дизайн центральної консолі і приладової панелі залишився незмінним. Схоже, що з’явилося і нове рульове колесо.

Судячи з усього, нова версія Macan буде схожа на поточну версію кросовера. Тим не менш, є кілька змін – передній і задній бампери були змінені. Ми очікуємо, що Porsche також змінить графіку фар і задніх ліхтарів. Збоку новий Macan позбувся гребінця з листового металу в нижній частині дверей.

Подробиць про склад моторній гамі на даний момент момент немає, хоча є чутки, що змін і не планується. Базовим двигуном повинен стати 2,0-літровий чотирициліндровий потужністю 242 кінських сили, в той час як Macan Turbo отримає 2,9-літровий V6 потужністю 434 к.с.. Ми очікуємо побачити оновлений дебют Macan десь в цьому році, а повністю електрична версія кросовера, швидше за все, з’явиться незабаром після цього.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!