Експерти назвали моделі автомобілів, яким не страшна корозія

0
812

Корозія – ледь не найпоширеніший недолік авто, що може проявитися вже у перші кілька років користування. Ми підібрали для вас низку моделей, які здатні довгий час залишатися «у формі» та не псувати настрій своєму власнику іржавими плямами на кузові.

Volvo XC90

Цей скандинавський кросовер вирізняться з-поміж конкурентів високою якістю оцинкування та лакофарбового покриття. Саме завдяки цим перевагам авто здатне протистояти найагресивнішим факторам зовнішнього середовища, що викликають корозію.

Audi A6

Стильна автівка бізнес-класу також не схильна до іржавіння. Невеличкі бурі плями часом можуть з’являтися поблизу задніх коліс авто. Та це трапляється вкрай рідко.

BMW X5

Класичний позашляховик відомого німецького бренду протягом вже майже 20 років випуску тримається у топі найбільш стійких до корозії моделей. Якщо ж вам трапилася б/в автівка з іржавими плямами, скоріш за все вона просто стала жертвою неякісного після аварійного ремонту.

Mercedes W221

Mercedes S-класу майже неможливо звинуватити у передчасному іржавінні, незалежно від покоління транспортного засобу. Якісне антикорозійне покриття Mercedes W221 та висококласна фарба гарантують чудовий зовнішній вигляд кузова авто у будь-якому віці.

Audi Q5

Кросовер Audi Q5 оцинкований на совість, а тому може встояти навіть перед найнеприємнішими погодними умовами та, всупереч їм, залишитися в ідеальному стані.

BMW E60

Цей седан бізнес-класу є представником 5 серії топової німецької марки BMW. Виробник добросовісно поставився до антикорозійного захисту своєї класичної моделі та подбав про комфорт і спокій її майбутніх власників.

Toyota Camry

«Японець» Camry XV40 – популярна автівка на б/в ринку. Навіть не зважаючи на ультра тонке фарбове покриття, машина здатна втримувати свої позиції в запеклому поєдинку із корозією упродовж максимально довгого часу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!