Hyundai представив перші зображення нового пікапа Santa Cruz

0
165

Компанія Hyundai розповсюдила перші офіційні зображення, що дають уявлення про перший серійний пікап бренду – Santa Cruz. Прем’єра новинки відбудеться 15 квітня.

Судячи з тизера, зовні серійний варіант Hyundai Santa Cruz буде істотно відрізнятися від однойменного концепту, представленого в далекому 2015 році. Новинка буде схожа на кросовер Tucson четвертого покоління, від якого вона отримає незвичайну фронтальну оптику, візуально об’єднану з підсвічується діодами радіаторної гратами. Також у  Tucson запозичать платформу і несучу конструкцію.

Уніфікація з  Tucson означає, що пікап Santa Cruz матиме поперечне розташування двигуна і «основний» передній привід з муфтою підключення задньої осі. Швидше за все, новинка розділить з Tucson основні вузли і агрегати, а це може означати, що в гамму моделі увійдуть 4-циліндрові атмосферні і наддувні бензинові двигуни.

Крім того, Santa Cruz може отримати модифікацію з 3,0-ітровим 6-циліндровим дизелем, який на кросовері Genesis GV80 розвиває 278 к.с. Нарешті, не виключена поява версії з гібридною силовою установкою.

Серійне виробництво пікапів Hyundai Santa Cruz почнеться вже цього літа на заводі компанії в американському штаті Алабама, де збирають кросовери Santa Fe і  Tucson , а також седани Sonata і  Elantra . На ринку США новинка складе конкуренцію Toyota Tacoma і  Ford Ranger .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!