Названо найнадійніші авто з пробігом: лідирують Lexus і Porsche

0
590

Автомобільні експерти підвели підсумки масштабного 32-річного дослідження і назвали найбільш надійні трирічні автомобілі 2021 року.

Дослідження, яке триває вже 32-ий рік, визначає кількість проблем на 100 транспортних засобів, з якими протягом останніх 12 місяців стикалися власники трирічних автомобілів.

За даними JD Power автомобілі бренду Lexus посідають найвище місце серед розкішних брендів. Це вже дев’ятий раз за 10 років, коли Lexus посідає найвищі місця.

Суперкар Porsche 911 зайняв друге місце у рейтингу і вдруге за три роки отримав найвище місце у рейтингу найнадійніших авто у 2021 року у своїй категорії.

Автомобілі Kia мають найвищі показники серед марок масового ринку. Покращили свої позиції і інші торгові марки, що перевищують середні показники в галузі – це Cadillac, Acura, Hyundai, та Mitsubishi.

Toyota Motor Corporation отримала п’ять сегментних нагород за Lexus ES, Lexus GX, Toyota Avalon, Toyota Sienna та Toyota Tundra.

Компанія General Motors отримала чотири сегментні нагороди за Buick Envision, Chevrolet Camaro, Chevrolet Silverado HD та Chevrolet Tahoe.

Hyundai Motor Group також отримав чотири сегментні нагороди за Genesis G80, Kia Optima, Kia Sorento та Kia Sportage.

Chevrolet, Kia та Toyota отримали по три нагороди.

Рейтинг найнадійніших автомобілів

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!