Яким буде гібридний кросовер універсал Ford Fusion?

У Мережі з'явився рендеринг, на якому показаний Ford Fusion / Mondeo в кузові кросовер. Очікується, що новинка зможе похвалитися гібридним двигуном потужністю в 222 к.с.

0
110

Ford вирішив продовжити подальший розвиток моделі Fusion, тільки тепер, модель не буде середньорозмірним седаном / універсалом. Замість цього, Fusion стане гібридним кросовером. Саме про це говорять журналісти західного видання Carmaganize. Справа в тому, що сімейні седани, яким і є Ford Fusion, який у нас більше відомий під ім’ям Mondeo, втратили колишню популярність. Куди великим попитом користуються кросовери і позашляховики. У Мережі з’явився рендеринг, який показує, яким би міг стати Ford Fusion в кузові кросовер.

Це різка зміна пріоритетів на користь кросоверів змусило керівництво Ford відмовитися від подальших продажів седана Fusion / Mondeo в Північній Америці, щоб зосередити всі ресурси на створення кросоверів, яких так хочуть їх клієнти. Тепер Ford готовий випустити абсолютно нову версію Ford Fusion, яка буде виглядати як кросовер.
Згідно з повідомленнями інсайдерів, ми можемо очікувати появи нового Ford Fusion / Mondeo до кінця 2021 року. 

Новий Fusion / Mondeo отримає гібридну силову установку, збільшений дорожній просвіт і систему повного приводу. Очікується, що нова гібридна установка буде складатися з 2,5-літрового 4-циліндрового двигуна, який буде працювати в парі з електродвигуном. Загальна потужність складе 220 кінських сил. Ця установка повинна бути відмінним варіантом для сім’ї, яка шукає ефективний з точки зору витрат палива автомобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!