Новий компакт-кросовер Toyota: з’явилися перші фото

0
137

Toyota показала відноситься до субкомпактного класу паркетник, створений на базі європейської моделі А-класу Aygo. Концепт отримав назву Aygo X prologue. Він покликаний показати, що модель, яка є так званої «точкою входу», тобто найбільш доступною машиною в модельному ряду бренду, цілком може володіти видатним дизайном.

Щоб наділити кросовер особливим характером, до веселого вигляду Aygo додали «щіпку спецій», кажуть дизайнери. Збільшені колеса дали трохи кращий огляд і більш високий кліренс. Двокольорове виконання кузова подарувало машині унікальну графіку профілю, привертає увагу. Лінії даху знайшли клиновидность, що підкреслило динаміку силуету.

Решітка радіатора розвинулася до нижньої межі бампера, де розмістилися оригінальні протитуманні фари шестигранної форми. На задньому бампері з’явилося кріплення для велосипедів, а на даху – рейлінги. І ще одна цікава деталь: в корпусі зовнішнього дзеркала заднього виду розмістили екшн-камеру, щоб можна було знімати свої пригоди. Для моделі, якщо вона піде в серію, розроблена власна палітра перламутрових кольорів.

Про впровадження в серію, втім, поки не говорять, в Toyota лише говорять, що Aygo X prologue показує, як може в майбутньому розвиватися сегмент автомобілів А-класу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!