Дебютувала найпотужніша версія суперкара Pagani Huayra

Компанія Pagani представила хардкорну версію суперкара Huayra, якою не можна буде виїжджати на дороги загального користування.

0
233

Атмосферне 6,0-літровий мотор V12 , яка отримала нову модифікацію Pagani Huayra R, видає 850 к.с. і 750 Нм максимального крутного моменту. Силовий агрегат розроблений спеціально для даної моделі компанією HWA AG : ця фірма спеціалізується на випуску гоночних авто і безпосередньо пов’язана з маркою Mercedes-Benz . Ця ж компанія адаптувала для нового двигуна і 6-ступінчасту секвентальную коробку передач.

Характеристики силової установки дозволяють Pagani Huayra R вважатися найпотужнішою моделлю в сімействі. Ранmit цей титул мала спеціальна модифікація Huayra Tricolore : автомобіль, присвячений італійської пілотажної групи, оснащується 840-сильним мотором від AMG .

Весь силовий агрегат нового суперкара Pagani Huayra R інтегрований в структуру кузова, який зробили з вуглепластиків і титанових сплавів. Крім того, мотор отримав кастомную вихлопну систему, виконану з інконель, з більш тонкими, ніж зазвичай, стінками і вбудованими регуляторами звуку. У компанії повідомили, що в результаті суперкар Huayra R своїм звучанням буде нагадувати вантажні боліди з Формули-1.

Суха маса Pagani Huayra R становить всього 1050 кілограмів. При цьому нові аеродинамічні компоненти здатні видавати притискну силу в 1000 кілограмів на швидкості в 320 км / г. Для автомобіля випустили, наприклад, нове антикрило, спеціальний «плавець» на даху, активні закрилки в задній частині, а також оригінальні бічні повітрозабірники. Також суперкар Huayra R має 19-дюймові ковані колеса з карбон-керамічними гальмами від Brembo .

Зображень інтер’єру новинки компанія Pagani поки не опублікувала. Планується випустити лише 30 екземплярів Pagani Huayra R , які будуть призначені виключно для гоночних трас. Ціна новинки складе від 2,6 млн євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!