Названо вживані автомобілі, які не варто купувати

0
317

При покупці вживаного авто часто постає питання про те, який автомобіль краще вибрати. Звичайно основними критеріями є його надійність, невеликі витрати на обслуговування і можливість швидкого продажу його, т е ліквідність. Але є такі машини, які не відповідають жодному з цих критеріїв. Вони приносять власникові масу проблем через своїх частих поломок і відсутності деталей для ремонту в магазині.

Китайська ненадійність

По праву перше місце займає Chery Amulet. Машина має величезні проблеми з безпекою, навіть при найменших зіткненнях, деталі автомобіля складаються як гармошка. Причина всього цього, тонкий метал, який крім того що не має ніякої жорсткості і надійності, ще й дуже добре гниє. Китайський автомобіль крім повної відсутності безпеки, страждає поганою якістю збірки.

Він же Opel Kadett, він же Daewoo Racer, він же Daewoo Nexia.

Друге місце за автомобілем, розробленим і вироблявся в Південній Кореї, а потім в Узбекистані. Ще один автомобіль з такою ж мінімальної надійністю як Chery Amulet, Daewoo Nexia. На вторинному ринку придбати Nexia можна від 2000 доларів, Але покупка вкрай не рекомендується, тому що збірка автомобіля вже на заводі вироблялася неякісно і в більшості випадків такі автомобілі піддаються жахливій експлуатації, у вигляді постійного перевезення вантажів перевищує понад покладену норму. Все це складається до того, що на вторинному ринку, дуже важко знайти «живий» автомобіль.

Стиль, спорт і поганий двигуню.

Третє місце за автомобілем з актуальною донині спортивною зовнішністю, але вкрай невдалим мотором Mazda RX – 8. Під капотом у цього авто роторний двигун з маленьким об’ємом в 1,3 л і величезною потужністю в 230 к.с., саме тому двигун машини не може витримати пробіг більше 150 тис. км. Спортивна зовнішність і кінські сили, закликають власників таких авто, пересуватися на них, на межі можливостей, що згодом веде до дорогого ремонту двигуна.

З одного боку м’якість і комфорт, з іншого космічні витрати за зручності
Citroen C5 – автомобіль французької збірки, з гідропневматичною підвіскою, що свого часу викликало фурор, але і стало в майбутньому її ахіллесовою п’ятою. Машина зі слабкими і чутливими моторами до масел, а також з проблемами електроніки і коробки передач, все це в сумі накладає величезні витрати на ремонт, за який не беруться в автосервісах.

Європейський японець

П’яте місце за автомобілем японської марки Nissan Primera III (P120). Але є велика застереження, автомобіль стали збирати в Великобританії для внутрішнього ринку, а потім поставляти в інші країни, в тому числі і в країни СНД. Тут також кульгає збірка, як і у всіх автомобілів зі списку, це і є основною причиною ненадійності авто. Автомобіль на вариаторной коробці, тим більше не рекомендується до покупки, так як має короткий термін служби. А також дизайн автомобіля підійде не всім до смаку.

Іржавіти, так зсередини

Ще один автомобіль французької збірки, що має свого часу велику популярність в Європі і зараз популярний в Україні це Renault Megane, потрапляє в топ не просто так. Оцинкування кузова не допомогла автомобілю, так як з віком машина починала іржавіти зсередини, через оцинковки тільки зовнішніх панелей. Крім цього, має вкрай ненадійну підвіску, а саме сайлентблоки, опорні підшипники, що призводить до більших поломок. При цьому неліквідний на вторинному ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!