Авто

Kia представила свій перший електрокар EV6

Share

Кажуть, що нова філософія дизайну Kia, що отримала назву «Об’єднані протилежності», черпає натхнення в контрастах природи і людства. Філософія заснована на п’яти основних принципах дизайну: «Сміливість для природи», «Радість для розуму», «Сила для прогресу», «Технології для життя» і «Напруга для спокою». Зайве говорити, що майбутні автомобілі Kia поголовно будуть виконані в новому дизайні.

В EV6 оновлена ​​філософія дизайну проявляється в новій передній частині з чіткими лініями, які доповнюють послідовні динамічні світлові візерунки, як це було на раніше випущених тізера. У профіль EV6 виглядає як кросовер, хоча і не такий високий. C-образна стійка надає електромобілю силует, що нагадує купе. Задня частина, ймовірно, найцікавіша деталь EV6, зі світлодіодним підсвічуванням, яка простягається зліва направо на задні крила.

Також була показана кабіна Kia EV6, в якій автовиробник може похвалитися «інноваційним використанням простору», що стало можливим завдяки новій модульній платформі Electric-Global (E-GMP), яка дебютувала в Hyundai Ioniq 5. Найбільш примітним елементом інтер’єру є вигнутий екран на приладовій панелі, який простягається від панелі приладів до центру. Рульове колесо двухспіцевие, на ньому тепер зображений оновлений логотип Kia.

Офіційний дебют Kia EV6 відбудеться в цьому місяці, що має дати нам більше інформації про силову установку нового електромобіля, включаючи запас ходу і час зарядки.

Запас ходу складе до 550 км, 313 кінських сил потужності і розгін від 0 до 100 км / год за 5,2 секунди. У порівнянні з Ioniq 5, кросовер Kia буде мати «заряджену» версію, про що раніше згадав глава відділу досліджень і розробок, який сказав, що вони поставили собі за мету досягти максимальної швидкості в 260 км / ч і розігнатися до 100 км / год менш ніж за 3,5 секунди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Kia

Останні записи

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024

Volkswagen знову оновив хетчбек ID.3 (фото)

Volkswagen оснастив ID.3 штучним інтелектом ChatGPT. Також електрокари отримали мультимедійну систему останнього покоління з дисплеєм…

02.05.2024