Kia представила свій перший електрокар EV6

0
245

Кажуть, що нова філософія дизайну Kia, що отримала назву «Об’єднані протилежності», черпає натхнення в контрастах природи і людства. Філософія заснована на п’яти основних принципах дизайну: «Сміливість для природи», «Радість для розуму», «Сила для прогресу», «Технології для життя» і «Напруга для спокою». Зайве говорити, що майбутні автомобілі Kia поголовно будуть виконані в новому дизайні.

В EV6 оновлена ​​філософія дизайну проявляється в новій передній частині з чіткими лініями, які доповнюють послідовні динамічні світлові візерунки, як це було на раніше випущених тізера. У профіль EV6 виглядає як кросовер, хоча і не такий високий. C-образна стійка надає електромобілю силует, що нагадує купе. Задня частина, ймовірно, найцікавіша деталь EV6, зі світлодіодним підсвічуванням, яка простягається зліва направо на задні крила.

Також була показана кабіна Kia EV6, в якій автовиробник може похвалитися «інноваційним використанням простору», що стало можливим завдяки новій модульній платформі Electric-Global (E-GMP), яка дебютувала в Hyundai Ioniq 5. Найбільш примітним елементом інтер’єру є вигнутий екран на приладовій панелі, який простягається від панелі приладів до центру. Рульове колесо двухспіцевие, на ньому тепер зображений оновлений логотип Kia.

Офіційний дебют Kia EV6 відбудеться в цьому місяці, що має дати нам більше інформації про силову установку нового електромобіля, включаючи запас ходу і час зарядки.

Запас ходу складе до 550 км, 313 кінських сил потужності і розгін від 0 до 100 км / год за 5,2 секунди. У порівнянні з Ioniq 5, кросовер Kia буде мати «заряджену» версію, про що раніше згадав глава відділу досліджень і розробок, який сказав, що вони поставили собі за мету досягти максимальної швидкості в 260 км / ч і розігнатися до 100 км / год менш ніж за 3,5 секунди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!