У Tesla Cybertruck з’явився цікавий конкурент (ФОТО)

0
85

Американський стартап з виробництва електромобілів Canoo недавно представив свій повністю електричний пікап під час Virtual Media Day (VMD), проведеного Motor Press Guild разом з Automobility LA.

На заході компанія повідомила, що попередні замовлення на серійну версію пікапа будуть відкриті в другому кварталі 2021 року. За словами виробника, поставки електричного вантажівки почнуться вже в 2023 році.

Електричний пікап Canoo має зовсім інший дизайн, ніж Tesla Cybertruck. Дизайн передньої частини трохи нагадує старенький Volkswagen T2 70-х років, але в абсолютно новому футуристичному стилі. Компанія стверджує, що цей пікап є дуже міцним і надійним. Він також має ряд інноваційних функцій, які роблять його придатним для повсякденного використання.

Пікап може проїхати 320 км без підзарядки. Двигун має потужність до 600 к.с. і крутний момент 745 Нм. Вантажопідйомність електромобіля – 820 кг. Висота вантажівки становить 193 см, тобто він трохи вище, ніж Tesla Cybertruck (190 см), але нижче Hummer EV, висота якого становить 206 см.

По довжині він програє конкурентам – вона становить 467 см, при цьому є висувна частина, яка може збільшити загальну довжину до 541 см. Для порівняння: довжина Hummer EV становить 548 см, а Tesla Cybertruck – 587 см.

Користувачі можуть розділити простір в багажнику модульними перегородками. Інші цікаві особливості дизайну включають в себе бічні сходинки, відкидні бічні столики і переднє відділення з відкидним столом і секцією для зберігання речей.

Компанія поки не називає ціну – про неї розкажуть у другому кварталі, коли почнуться попередні замовлення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!