З’явилися перші зображення позашляховика Audi Q9

0
388

Очікується, що Audi Q9 буде представлений в кінці 2021 або на початку 2022 року зі цінником, аналогічним тим, що мають його семимісцеві конкуренти BMW X7 і Mercedes-Benz GLS, які коштують від 136 тисяч доларів і 150 тисяч доларів відповідно.

Зовні Audi Q9 виглядає набагато більш традиційним і майже «американізованим» в порівнянні з авангардної естетикою Audi Q8 в стилі купе. Нові рендери Audi Q9, засновані на недавніх шпигунських знімках, які демонструють вузькі фари і масивну решітку радіатора з однією рамкою спереду, розширені колісні арки з кожного боку і фірмову високотехнологічну світлодіодне підсвічування Audi ззаду, включаючи світлову смугу на всю ширину.

Завдяки високому рівню розкоші цей сімейний позашляховик може запропонувати кілька нових технологічних досягнень, особливо в тому, що стосується інформаційно-розважальної системи, а також ряд інших розширених функцій.

Заснований на тій же архітектурі платформи MLB evo, що лежить в основі Audi Q8 і інших висококласних позашляховиків від брендів Volkswagen Group, включаючи Bentley і Lamborghini, Audi Q9 буде пропонувати ряд функцій шасі, призначених для збереження форми кузова і розподілу крутного моменту двигуна туди, де це найбільш необхідно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!