Найкращі електромобілі для покупки в 2021 році

0
656

Кількість продажів електричних автомобілів в Україні залишається порівняно невеликою порівняно з альтернативами, що працюють на викопному паливі, але ситуація змінюється. Вибір нових електромобілів, що стоять перед споживачами, швидко зростає і буде продовжувати робити це, оскільки все більше виробників приєднуються до технології – поставляючи моделі з більшим діапазоном, швидшим часом зарядки та нижчими цінами.

Одночасно у Великобританії вдосконалюється інфраструктура зарядки електричних автомобілів , що робить електромобілі більш життєздатними для більшої кількості людей. Ширша доступність швидких та швидких зарядних пристроїв удома та на робочих місцях, а також у громадських приміщеннях означає, що простіше, ніж будь-коли, зробити обмін на BEV (акумуляторний електромобіль) і насолоджуватися його меншими експлуатаційними витратами з відносно невеликими незручностями. Навіть якщо ви не можете впоратись із чистим електромобілем , сучасні гібриди , що працюють на підключенні, пропонують хороший варіант.

Хоча деякі клієнти все ще можуть вагатися щодо переходу на електроенергію, одна з ключових переваг полягає в тому, що вибір є більшим, ніж будь-коли раніше. Є невеликі суперміні міні-електромобілі, такі як Peugeot e-2008  та Renault Zoe , Kia e-Niro та новий Soul EV, що пропонують хорошу практичність, а також престиж та темп моделей від Tesla, Porsche та новачка Polestar.

Окрім екологічних вимог, чисто електричні автомобілі мають інші переваги. Електричні машини все ще залишаються дорожчими, ніж їхні колеги, що працюють на згорянні, навіть за умови надання гранту уряду на підключення автомобілів, проте експлуатаційні витрати, як було показано, на 60% менше для електричних автомобілів.

Тут ми розкриємо наш вибір поточних варіантів електромобілів та дамо кілька основних порад, які допоможуть вам вирішити, чи підходить вам електромобіль.

  1. Tesla Model 3
  2. Porsche Taycan
  3. Ford Mustang Mach-E
  4. Renault Zoe
  5. Tesla Model S
  6. Kia e-Niro
  7. Kia Soul
  8. Volkswagen ID.3
  9. Polestar 2
  10. Jaguar i-Pace

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!