Названо ТОП-5 нових кросоверів для жінок

0
539

Відкриває цей список новий кросовер Mazda CX-30 . Він буде представлений в Україні в трьох комплектаціях: Drive , Active і Supreme. Кросовер CX-30 побудований на платформі Mazda 3. Довжина кросовера дорівнює 4 395 мм, ширина – 1795 мм, висота – 1540 мм, а розмір колісної бази становить 2 655 мм. Для українського ринку модель Mazda CX-30 заявлена з безальтернативним 2,0-літровим атмосферним двигуном Skyactiv-G потужністю 150 к.с. Трансмісія може бути механічною або автоматичною, обидві з шістьма ступенями. Також покупці зможуть вибрати тип приводу: передній або повний.

Mazda CX-30

Далі в рейтингу йде новий кросовер Peugeot 2008 . Він буде доступний в Україні в трьох комплектаціях – Active , Allure і GT Line. Силова гамма нового Peugeot 2008 в нашій країні буде представлена двома 1,2-літровими моторами сімейства PureTech, які видають 100 к.с. і 130 к.с. Залежно від виконання кросовер отримає 6-ступінчасту механічну коробку або 6-діапазонну автоматичну коробку передач.

Peugeot 2008

Новий кроссвер Peugeot 2008 побудований на модульній платформі CMP. Довжина моделі становить 4300 мм, розмір колісної бази дорівнює 2600 мм, а об’єм багажного відсіку – 434 літри. Екстер’єр автомобіля вирізняється широкою гратами радіатора, високою лінією капота з рельєфними виштамповками, денними ходовими вогнями у вигляді іклів і задніми ліхтарями з потрійними світлодіодними смужками у вигляді кігтів лева. Зовнішній дизайн новинки доповнюють 17-дюймові колісні диски із здвоєними спицями.

На третьому місці даного ТОПу розташувався кросовер Volkswagen Tiguan . Новинка буде пропонуватися в нашій країні в чотирьох комплектаціях. Після поновлення Volkswagen Tiguan обзавівся інший головною оптикою, переробленими гратами радіатора і переглянутими бамперами, сучасною мультимедійною системою MIB3 і сенсорною панеллю управління кліматичною установкою, а також новими квітами кузова і варіантами дизайну колісних дисків. Ззаду назва моделі відтепер розташовується над логотипом.

Volkswagen Tiguan

Кросовер пропонується з колишніми бензиновими моторами на вибір: 125 к.с., 150 к.с., а також 180 к.с. і 220 к.с. об’ємом 1,4 і 2,0 літра. Модифікація з найслабшим мотором отримає тільки 6-ступінчасту МКП і передній привід. 150-сильна отримає 7-ступінчастий «робот» і можливість вибору між переднім і повним приводом, а кросовери зі старшими моторами будуть тільки з «роботом» і повним приводом.

Далі в рейтингу йде KIA Sorento четвертого покоління. Автомобіль доступний в 8 комплектаціях. Кросовер запропонують з двома двигунами на вибір. Перший – 2,5-літровий бензиновий атмосферник потужністю 180 к.с., який працює в парі з 6-ступінчастою АКПП, другий – дизельний агрегат об’ємом 2,2 літра потужністю 199 к.с. Останній перерахований мотор KIA Sorento поєднується з новою 8-ступінчастою роботизованою трансмісією з двома мокрими зчепленнями. Передньопривідні модифікації передбачені тільки у версій з бензиновим мотором, дизельні йдуть тільки з системою повного приводу.

KIA Sorento

І замикає представлений ТОП Mitsubishi Eclipse Cross , який з’явиться у продажу на  в квітні 2021 року. Довжина оновленого Mitsubishi Eclipse Cross зросла на 140 мм, що дозволило додати об’єму багажного відсіку (+ 15%), тепер він становить 331 літр (по VDA ). Серед змін в інтер’єрі слід зазначити нову медіасистему Mitsubishi Connect з великим 8-дюймовим дисплеєм, а також панорамний дах з електричним люком.

Mitsubishi Eclipse Cross

Оновлений кросовер Eclipse Cross буде доступний в трьох комплектаціях. Дві версії укомплектують новим для цієї моделі 2,0-літровим атмосферним мотором потужністю 150 к.с., а в однієї повнопривідної модифікації збережеться турбований бензиновий 1,5-літровий агрегат, який видає також 150 к.с. Обидва двигуни можуть працювати на 92 бензині. Кросовер отримав вдосконалені ходові характеристики, які вийшли завдяки вивіреним налаштуванням системи повного приводу під назвою Mitsubishi Super-All Wheel Control (S-AWC) .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!