Компанія Skoda показала салон бюджетного кросовера Kushaq

0
101

Марка Skoda, яка готує прем’єру компактного кросовера Kushaq, продовжує розкривати деталі про свою новинку. На цей раз компанія поділилася зображеннями салону автомобіля.

У компанії Skoda повідомили, що незважаючи на компактні розміри кросовера Kushaq , салон буде досить просторим і, звичайно ж, він отримає перелік фірмових «розумних» рішень під назвою Skoda Simply Clever . На комфортну посадку дійсно пасажирам новинки можна буде розраховувати, адже розмір колісної бази машини складе 2651 мм, що на 20 мм, наприклад, більше, ніж у кросовера Kia Seltos .

На представлених зображеннях інтер’єру нового Skoda Kushaq , крім 10-дюймового сенсорного екрану медіасистеми, можна відзначити електронну приладову панель, а також праве розташування рульового колеса, яке є традиційним для машин, призначених для індійського ринку. Адже чеська новинка готується дебютувати саме в Індії.

Раніше компанія Skoda публікувала ескізи зовнішності нового кросовера Kushaq : серійна версія моделі майже не буде не відрізняється від концепту. Відомо, що Skoda Kushaq розроблений на адаптованій під індійський ринок архітектурі MQB-A0-IN і отримає турбовані мотори TSI 1.0 і 1.5 літра, версій з дизелем у кросовера не буде. В якості трансмісії виступить 6-ступінчаста МКП або 7-швидкісна роботизована коробка DSG . Дебют новинки відбудеться 18 березня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!