Haval готує новинку під назвою «Червоний кролик»

Презентація новинки запланована на квітень.

0
122

Китайська марка Haval, яка входить до складу концерну Great Wall Motor, опублікувала перші офіційні фото своєї нової моделі – компактного кросовера Chitu, назва якого в перекладі з китайського звучить як «червоний кролик». 

Прийдешня новинка – четвертий продукт на модульній архітектурі Lemon, яку інженери Great Wall розробили власними силами. За колісній базі Chitu повторює компактний кросовер First Love  – 2700 мм, але по габаритної довжині трохи менше його.

Габаритні розміри нового Haval Chitu становлять 4450x1841x1618 мм відповідно. Дизайн зовнішньої частини «Червоного кролика» виконаний в новому фірмовому стилі Haval, за пропорціями він практично повторює First Love. Напевно дві моделі уніфіковані між собою по силовому каркасу кузова. Однак передня частина у Chitu більш агресивна, фари і ліхтарі тут завужені. Крім того, кузов «кролика» тяжіє до типу «універсал», в той час як First Love через його завалені задні стійки можна назвати хетчбеком.

Новий компактний Haval будуть оснащувати 1,5-літровим бензиновим турбомотором потужністю 150 або 184 к.с. в залежності від комплектації. Обидва поєднуються тільки з семиступінчастим преселективним «роботом» і переднім приводом. Зауважимо, що точно такі ж зміни в Китаї пропонуються для First Love.

Повноцінна презентація Haval Chitu пройде в квітні. Тоді ж розкриють всі технічні подробиці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!