Названі найкращі позашляховики в Україні – коштують дешевше, але нічим не поступаються Toyota Land Cruiser

0
229

Позашляховик Toyota Land Cruiser досить популярний автомобіль, і в Україні в тому числі. У нас його можна купити майже за 1,8 млн гривень.Рей

Land Cruiser модифікація Prado. Позашляховик поменший, трохи простіший і дешевший. В Україні за нього просять від 1 240 090 грн. Prado – доступніша альтернатива повнорозмірному Land Cruiser 200.

Mitsubishi Pajero Sport. За 1 298 000 грн покупці отримують рамний, повнопривідний і взагалі відмінно підготовлений до бездоріжжя японський автомобіль. Не так давно модель зазнала рестайлінгу. Тепер Pajero Sport виглядає сучасно і навіть агресивно.

Hyundai Palisade. Це з найбільший кросовер Hyundai. Ціна новинки 1 470 200 грн. Це не рамний позашляховик, а повнорозмірний кросовер з несучим кузовом. З цієї причини, хоч Palisade і зуміє подолати легке бездоріжжя, в серйозні нетрі на ньому краще не заїжджати.

Непоганий варіант Suzuki Jimny за 549 000 грн. Найдешевший рамний позашляховик в Україні (і завжди повнопривідний).

Haval H9 – китайський позашляховик. Вибір на його користь неочевидний, особливо з огляду на ціну близько 1 мільйона грн. Проте, виробник пропонує для H9 багате оснащення, місткий 7-місцевий салон, набір потужних двигунів – бензиновий (245 к.с.) і дизельний (190 к.с.).

Skoda Kodiaq – не конкурент Toyota Land Cruiser за межами асфальту. Але Skoda давно асоціюється з крутим автопромом. А якщо купити Kodiaq в чорному кольорі, ні в кого точно не виникне питань. Готуйте мінімум 839 000 грн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!