У Мережі з’явився рендер на потужний кросовер Nissan Qashqai Nismo

0
217

Зарубіжний художник опублікував своє бачення того, яким може стати кросовер Nissan Qashqai в більш потужній версії Nismo. На даний момент немає офіційних даних про те, що цей автомобіль може з’явиться.

Новий Nissan Qashqai отримав істотно змінений зовнішній вигляд і технічні удосконалення в усіх напрямках. Найпотужніша версія японського компактного кросовера може похвалитися 187 кінськими силами (330 Нм). Незважаючи на пристойні показники продуктивності, цей результат далекий від потенціалу сучасних кросоверів.

Ми ще нічого не чули про більш спортивну версію нового Qashqai. Ми дуже сумніваємося, що в майбутньому з’явиться повноцінний варіант Qashqai Nismo.

Дизайнер X-Tomi вирішив уявити, яка б могла стати ця версія автомобіля. Машина отримала двобарвну зовнішню обробку з характерними контрастними червоними смугами Nismo, що прикрашають дифузор переднього бампера і бічні “спойлери”. Стандартний бампер кросовера, здається, добре підходить для більш потужної версії кросовера, тому його було вирішено перенести без значних змін.

Чорні колісні диски з шістьма спицями приховують масивні гальма з червоними супортами. Колія здається трохи ширша, ніж на звичайній версії Nissan Qashqai. Дорожній просвіт став трохи нижче. Останнім штрихом створення спортивного виконання моделі стала темна V-образна фальшрадиаторная решітка, яка поєднується з дифузором і спідницями.

Оскільки електрифікація грає важливу роль в лінійці двигунів нового Qashqai, то можна припустити, що “заряджений” Qashqai Nismo може отримати плагін-гібридний мотор з двома електродвигунами і невеликим двигуном внутрішнього згоряння з турбонаддувом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!