Перший кросовер Ferrari показали на нових рендерах

0
170

Ця суперечлива модель носить благородне ім’я Purosangue, що з італійської перекладається як «чистокровний». Поява новинки експерти не чекають раніше 2022. Але вже зараз ми можемо подивитися, яким може бути дебютний крос італійців.

Про позашляховику під маркою Ferrari заговорили ще в 2017-му. В даний час цей слух доріс до факту: марка не тільки оголосила ім’я майбутньої новинки – Ferrari Purosangue, а й встигла протестувати наскільки прототипів кросовера.

Після появи шпигунських фото портал Motor1.com почав створювати серію рендерів Purosangue, частково візуалізуючи перший крос Ferrari. На останніх малюнках відображена корми авто. Останні шпигунські знімки показують, що позашляховик виглядає як універсал з похилим дахом і задніми дверима.

Одна з найяскравіших рис новинки – рельєфні складки кузова, які, виступаючи з арок передніх коліс, утворюють зігнуте заднє крило.

Задні фари отримують класичну круглу форму, а доповнюють спортивний вигляд кросовера здвоєні патрубки вихлопної системи. Відомо, що кросовер отримає архітектуру Front Mid Engine з інноваційної підвіскою і гібридною трансмісією. На роль мотора експерти пророкують потужний V12, однак цей силовий агрегат може стати історією через посилилися екологічних норм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!