У Мережі показали броньований BMW X7

0
134

Ательє Inkas, яке відоме своїми роботами з бронювання цивільних автомобілів, поділилося подробицями свого нового проекту. Фахівці компанії стали першими, хто взявся за захист найбільшого кроссовера марки BMW, і тепер ця машина здатна вберегти як від обстрілу, так і від ручних гранат.

Інтеграція в конструкцію кроссовера BMW X7 елементів захисту практично не змінила зовнішність автомобіля. Кілька були змінені лише віконні прорізи, так як в них встановили більш товсті куленепробивне скло. Інші нововведення в конструкції автомобіля включають в себе посилену підвіску, захист акумулятора, перегородку між салоном і багажним відсіком, а також стійкі до пошкоджень шини.

Завдяки встановленій броні кросовер BMW X7 від Inkas може витримати обстріл з ручного автоматичної зброї калібром до 7,62. Крім цього, повідомляється, що пасажири автомобіля не отримають травм навіть при одночасному вибуху двох ручних гранат.

Окремо броньовану версію BMW X7 можуть укомплектувати системою фільтрації повітря, пристроєм для постановки димової завіси, а також системою гучного зв’язку і «люстрами» з сиренами.

В ательє Inkas пропонується бронювати один з двох варіантів кросовера X7 : з 340-сильною дизельної «шісткою» робочим об’ємом 3,0 літра або бензиновим 4,4-літровим мотором V8, який видає до 620 к.с. Ціна даного проекту не озвучується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!