Mercedes-Benz готує нове покоління екстремального Гелендвагена

0
157

На екстремальному варіанті позашляховика Mercedes-Benz G-класу 4 × 4² другого покоління залишили мінімум камуфляжу. Нові шпигунські знімки прототипу опублікував портал Carscoops.

На свіжих шпигунських фотографіях прототипу нового Mercedes-Benz G-класу 4×4² можна помітити, що жорсткий міст у автомобіля спереду відсутній. Замість нього з’явиться, найімовірніше, двохважіль схема. Також на знімках видно дуже потужні алюмінієві важелі, які не збігаються з тими, які використовуються на звичайній моделі G-класу .

Замість шильдіка G 500 , як припускає видання Carscoops, на екстремальному варіанті 4×4² буде красуватися позначення AMG . Не виключено поява електричного доважку: більше для збільшення продуктивності, ніж для економії палива. При цьому три блокування диференціалів позашляховика збережуться.

Нагадаємо, що Mercedes-Benz G-класу 4×4² першої генерації спирався на портальні мости, які давали йому 450 мм кліренсу і метр подоланого броду. Такий автомобіль з’явився в 2015 році. Він оснащувався 422-сильним мотором. Так що наступник, найімовірніше, одержить не менше «конячок».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!