Авто

Названо топ-6 автомобілі з хорошою керованістю

Share

Керованість є найбільш важливою характеристикою автомобіля, оскільки від неї залежить безпека і сама можливість їзди. Вона відображає реакцію машини на дії людини за кермом в процесі водіння. Керованість включає відгук автомобіля на різні режими, поведінка при їзді по прямій або при виконанні поворотів, ковзанні.

Які машини названі кращими в світі в плані керованості? Це самі технічно оснащені, сучасні і дорогі автомобілі преміум-класу. Досвідчені драйвери проводять тестування різних марок автомобілів, з’ясовуючи, які ж з них можна назвати самими слухняними і надійними. Розглянемо кілька моделей, які увійшли в топ за таким критерієм, як керованість.

1. Mercedes-AMG GT S – спортивний седан

Суперкар Mercedes-AMG GT S німецький виробник почав випускати з 2014 року. Цього розкішного дводверних седану притаманні яскравий спортивний дизайн і динамічна зовнішність. Спортивна міць визначається властивостями двигуна V8, поєднуючи динамізм і повсякденну практичність.

2. Audi R8 – спортивний автомобіль

Спорткар Audi R8 почали виробляти з 2007 року. На ньому може бути встановлений двигун V10 5,2 л потужністю 550 к.с. Ця потужність дає йому можливість розганятися до максимальних 320 км / год, а з моменту старту до 100 км / год Audi R8 вистачає всього 3,5 секунди.

3. Позашляховик Range Rover Sport

Range Rover з’явився понад півстоліття тому, відразу підкоривши всіх міццю і розкішшю. Друге покоління побачило світ у 2013 році, в 2017 проведений рестайлінг. Проводиться Range Rover Sport в Великобританії, в місті Соліхалл. Автомобіль відрізняють збільшений задній звис, широкий перед і капот. Встановлено дизельний мотор на 3,2 л в 250 к.с. У ньому немає зайвої розкоші, але солідний вигляд свідчить про дорожнечу цього позашляховика. 

4. Audi Q8 – спортивний кросовер

Audi Q8 був представлений в 2018. Збирають позашляховик в Братиславі (Словаччина). На моделі встановлений бензиновий двигун 3,0 л на 340 к.с. Корми прикрашена світлодіодним смугою, бічні стекла не мають рамок, колеса величезних розмірів кольору темного металу – все це створює йому особливий імідж. У салоні все оброблено на вищому рівні дорогою шкірою, деревом, відмінним пластиком.

5. BMW X5 – середньорозмірний кросовер

BMW X5 з’явився в 2018 році – це четверте покоління моделі. Випуск відбувається в США, в місті Спартанбург. На BMW X5 встановлений бензиновий двигун 3,0 л на 340 к.с. Особливістю зовнішності X5 стали лазерні фари і «ніздрі» на передньому бампері. Усередині поруч з сенсорними екранами розміщені кнопки, а замість циферблатів швидкість можна відстежувати на реальному спідометрі.

6. BMW 3-Series – седан

У 2020 році BMW 3-Series отримав три нагороди від журі щорічної премії «What Car?», Яка вибирає найкращі автомобілі року. Журі визнало BMW 3-Series найкращим автомобілем за рівнем безпеки, відзначило його гібридну силову установку, а також назвало кращим автомобілем в представницькому класі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024