У Мережі показали салон нового BMW X6

Час читання: < 1 хв.
0

Шпигунські фотографії інтер’єру нового BMW X6 опублікувало виданням Motor1, яке передбачає, що до дебюту новинки ще близько року.

Домінантою салону нового купеобразного кросовера BMW X6 після рестайлінгу, як показують шпигунські знімки, стане незвичайний дисплей: приладова панель і екран медіасистеми, які об’єднали в один блок.

Новий дисплей, розроблений для моделі BMW X6 , нагадує аналогічні пристрої, які застосовуються в салонах сучасних автомобілів Mercedes-Benz . Однак, за однією з версій, при створенні нового дисплея інженери баварської компанії спиралися на технології, раніше представлені на електрокарі BMW iX . Його екран був не тільки злегка зігнутий, але і включав в себе два великих мотнітора: на 12,3 і 14,9 дюйма.

Реклама

За попередньою інформацією, з оновленням інтер’єр BMW X6 буде позбавлений від переважної більшості аналогових кнопок. На консолі тестового автомобіля вони присутні, але, по-перше, забезпечені написом «не працює», а по-друге, на думку видання Motor1, фотошпигунів вдалося сфотографувати один з ранніх прототипів.

Це побічно доводиться відсутністю камуфляжу на кузові купеобразного кросовера, який не несе видимих змін, за винятком світлотехніки. Очікується, що модернізований X6 забезпечать новими фарами і ліхтарями зі зміненою «колірної підписом». Незабаром подібні зміни можуть чекати і соплатформенний кросовер BMW X5 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!