Розкрито дата дебюту нової версії Porsche 911

Нове покоління купе GT3 дебютує вже 16 лютого.

0
37

Німецький автовиробник опублікував тизерне зображення спортивного купе нової генерації, яке стане першою моделлю сімейства GT для спорткара 911 поточного покоління 992 . Porsche не вказує в прес-релізі точну назву моделі, але найменування зашифровано в адресі сторінки.

Ни тизері зображена задня частина нового 911 GT3 з великим антикрилом. Світова прем’єра новинки намічена на 16 лютого, а захід пройде в онлайн-форматі. Трансляція відбудеться о 17:00 за київським часом. Представники компанії згадали, що при розробці нового GT3 особливу увагу приділяли використанню технологій з автоспорту в «цивільних» цілях.

Представники Porsche заявляють, що новинка зможе похвалитися поліпшеними характеристиками як на гоночній трасі, так і в повсякденному використанні. Трекові модифікація 911 GT3 Cup дебютувала в грудні 2020 року. Дане купе розроблялося для участі в гонках монокубку Porsche Mobil 1 і участі в національних кузовних чемпіонатах.

На дорогах загального користування 911 GT3 Cup використовувати не можна. Кузов для 911 GT3 Cup був запозичений у версії Turbo вперше в історії марки. Під капотом спорткара розташовується 4,0-літровий атмосферний опозитний V6 потужністю 510 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!