Опитування показало, чим українці керуються при виборі нового автомобіля

0
114

Такий висновок озвучили експерти авторинку компанії Autolist за підсумками організованого опитування, в якому брали участь 7 800 українців. Більшість з них – чоловіки, які керують авто у великих містах країни.

52% відзначили, що окрім ліквідності автомобіля, розглядають ще й витрати на страховий поліс і ненажерливість машини. Решта учасників дали різні відповіді. Одні дивилися виключно на ціну за страховку (2%), для інших важлива вартість штрафів. Є й ті, які не заморочуються в підрахунках.

29% наших співвітчизників відзначили, що при виборі машини керуються емоціями. Для них важливо, щоб автомобіль подобався по дизайну. Навіть криза не зупиняє українців здійснювати «емоційні» покупки.

Якщо округлити, то кожен третій водій в Україні при виборі автомобіля слідує своїм емоція, а не підрахунком витрачених на покупку коштів.

Автори опитування задавали питання з приводу залишкової вартості авто. 83% учасників відповіли, що знайомі з цим поняттям і відповіли правильно, підсумував керівник компанії Autolist Андрій Оробець.

17% респондентів вибрали невірну відповідь. Приблизно 50% учасників знають, що таке залишкова вартість, а також враховують цей параметр при виборі машини.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!