Представлена найпотужніша версія Skoda Scala (ФОТО)

Модифікація Edition S розрахована на 190 к.с. і вийде обмеженим тиражем.

0
1103

У грудні 2018 року Skoda представила на Паризькому автосалоні концепт Vision RS, який породив думку, що хетчбек Skoda отримає версію RS. Прототип покладався на 1,5-літровий TSI бензиновий двигун і електричний двигун із загальною потужністю 241 к.с. Зараз вже 2021 році, але про RS досі нічого не чути.

Однак німецький підрозділ Skoda спільно з ательє ABT розробило версію Scala Edition S. Це не повноцінна RS-модель, але вона набагато краще стандартної версії просторого хетчбека. Під капотом знаходиться двигун 1.5 TSI, який поєднується з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Потужність двигуна становить 190 к.с. і 290 Нм, що на 40 к.с. і на 40 Нм більше, ніж найпотужніша версія Scala, пропонована Skoda на сьогоднішній день.

Крім більш потужного двигуна, Scala Edition S отримала більш жорсткі настройки підвіски, які зменшені на 15 мм. Ця версія також буде оснащена 18-дюймовими колесами ABT, чорними спортивними сидіннями і педалями з нержавіючої сталі.

Виробництво цієї версії буде обмежено 500 примірниками, а замовлення на автомобіль вже приймаються в Німеччині. Ціна Scala Edition S становить 33 790 євро.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!