Toyota Camry знову оновилася: модель отримала віртуальну приладову панель

0
264

На початку лютого, слідом за авторинку США і Європи, компанія Toyota обновила Camry для Японії. Наступною країною, в якій з’явиться автомобіль виявився Китай.

Передня частина оновленої Camry для Китаю нічим не відрізняється від міжнародної, а ось в задній частині машина отримала нові ліхтарі. У салоні модель вперше отримала цифрову приладову панель, у якій є декілька режимів відображення інформації. Ще одна відмінність – 10,1-дюймовий дисплей системи мультимедіа.

Також Toyota Camry отримала функцію G-Security , яка в разі викрадення дозволяє дистанційно заблокувати рульову колонку і запуск силової установки, на парковці від опції теж буде користь: машина починає блимати аварійкою, щоб господар помітив її. До того ж функція дозволяє дистанційно керувати системою кондиціонування.

Базовим для Camry стане 2,0-літровий “атмосферник” потужністю 178 кінських сил, в парі з варіатором, – цей движок анонсували в 2020-м. Також Toyota Camry запропонують з колишніми 209-сильним 2,5-літровим мотором і 8-ступінчастою АКП і гібридною установкою потужністю 178 сил.

У продажу оновлена Toyota Camry в Китаї з’явиться в кінці лютого. Очікуємо цю версію і в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!