Позашляховик Lada Niva Travel з’явився в продажу на Україні

0
272

На Україні стартував продаж нового позашляховика Lada Niva Travel. Новинка, що прийшла на зміну застарілої моделі Chevrolet / Lada Niva, доступна українським покупцям мінімум за 353 280 гривень,.

Комплектації позашляховика Lada Niva Travel для українського ринку виявилися майже такою же, як і для Росії. Модель за замовчуванням оснащена фронтальною подушкою безпеки водія, електроприводом бокових дзеркал, передні електросклопідйомники, кріпленнями для дитячих сидінь Isofix , спинка заднього дивана в пропорції 60/40 і 15-дюймовими колісними сталевими дисками.

Середня комплектація Comfort (від 368 тис. гривень) передбачає 15-дюймові литі диски, кондиціонер, підголівники задніх сидінь, що охолоджується речовий ящик і передній центральний підлокітник.

У більш дорогих версіях у позашляховика є подушка безпеки для переднього пасажира, медіасистема, штатна охоронна сигналізація, протитуманні фари, підігрів передніх крісел, додаткова шумо- і віброізоляція, обігрів лобового скла, рейлінги на даху і 16-дюймові колісні литі диски (замість 15 дюймових).

Вартість топової версії позашляховика Lada Niva Travel на Україні сягає 412 тис. 160 гривень. Новинка оснащується 1,7-літровим атмосферним мотором, який видає 80 к.с., і 5-швидкісною МКПП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!