Названо топ-4 автомобілі, які іржавіють швидше ніж інші авто

0
1841

Всякого автомобіліста кидає в тремтіння від однієї лише думки про те, що на кузові улюбленої «ластівки» може з’явитися ненависний рудий наліт. На жаль, навіть найсучасніша оцинковка кузова не здатна гарантувати 100% захисту металу. Тим більше, що кузова від різних виробників відрізняються якістю, і часом досить серйозно. Сьогодні в мережі можна відшукати чимало рейтингів найбільш надійних в цьому відношенні машин. Однак в даний момент мова піде про аутсайдерів на думку вітчизняних фахівців.

1. Renault Sandero і Logan

Іржа – проблема всіх бюджетних автомобілів. Стосується це і таких популярних на теренах рідної Батьківщини моделей, як Sandero і Logan від французького виробника Renault. Найчастіше для початку проблем досить 2-4 зими. Особливо уважно господарям цих машин необхідно стежити за станом швів.

2. Skoda Yeti

На жаль, місце складання цього кросовера ніяк не впливає на якість його кузова. Доведено це численними прикладами з практики. Як і багато інших бюджетні моделі, що залишилася без належної уваги з боку господаря в умовах нашої зими Skoda Yeti швидко стає жертвою бруду, вологості і дорожніх реагентів. Перші проблеми з корозією відзначаються водіями вже на 4 рік.

3. Mazda 6

Суворі умови наших зим можуть зламати майже будь-якого бадьорого іноземця. Японська Mazda 6 в цьому відношенні є ще одним показовим прикладом. Перші проблеми з порогами, крилами і швами у «самурая» можуть початися вже на 3 рік експлуатації. Втім, при належному «превентивному догляді» кузов Mazda може прослужити вірою і правдою набагато довше терміну спущеного йому якістю оцинковки і ЛКП.

4. Mercedes-Benz С, E і S-класу

Якщо від іржі страждають кращі з кращих, то чого можна очікувати від тих, хто набагато «жидже»? У суворих вітчизняних умовах «руда біда» нерідко наздоганяє перераховані машини вже через 3 зими. Ніяка високу якість і імпортна збірка стан справ при цьому не виправляють.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!