Топ-5 надійних авто з пробігом більше 100 тис. км

0
734

Ви вирішили купити автомобіль, знайшли на сайтах продажу б / у або нових автомобілів, дуже багато варіантів, які можна розглянути до покупки, але не знаєте і не розумієте, який вибрати новий або б / у? Купівля вживаного автомобіля з великим пробігом, це ризик, але ж авто з пробігом може прослужити набагато більше, ніж, то яке практично не було в експлуатації. Давайте ж розберемося, який автомобіль для себе, можна купувати з великим пробігом, а на який краще взагалі не дивитися.

1. Toyota Corolla

Даному автомобілі пощастило опинитися в книзі рекордів Гіннеса, як автомобілю який набільше продали. Всі жителі планети стверджують, що Toyota Corolla дуже практична. Потужність двигуна в 1.4 літра або 1.6. Коробка передач встановлюється: роботизована, автоматична або механічна. У зв’язку з тим, що роботизована приносить багато проблем водіям, то краще вибирати автомобіль на механіці або на автоматі, хоча заміна зчеплення в роботі обходиться близько 5-7 тис гривень, але ту вибір повністю залишається за вами.

2. Renault Sandero

З 2010 року цей автомобіль користується величезним попитом, як в Україні, так і в усьому світі. Обсяг двигунів від 1.4 або на 1.6 літрів, такі двигуни зарекомендували себе з кращого боку і призначені для дуже довгої експлуатації.

3. Шкода

Після того як в 1990 роках акції Шкода скуплялися компанією Фольцваген, а вже в 2000 роках остання повністю володіла Шкодою, стали випускатися автомобілі Шкода на основі Фольцвагена. Народна машина – це Шкода Октавія, вона є прототипом Фольцваген Гольф, і користується великим попитом.

4. Kia Rio и Hyundai Solaris

На четвертому рядку дві машини. Через високу надійності та експлуатаційної невибагливості, вже як кілька років вони входять в список найбільш продаваних автомобілів в Україні.

5. Honda Civic

Автомобіль випускається з 2006 року. Збирається як в Туреччині, так і Японії. Остання збірка більш надійна, якщо порівнювати з турецькою.

Ви вирішуєте самостійно, чи будете купувати вживаний або візьмете новий автомобіль. Виберете щось зі списку або довіритесь продавцям на ринку. Але щоб ви не вибрали пам’ятайте те, що автомобіль вам доведеться утримувати і ремонтувати, а чим менше він буде доставляти вам неприємностей, тим більше він буде практичніше і вигідніше для вас.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!