Авто

Новий електрокар Volkswagen ID.4 виходить на світовий ринок

Share

Компанія Volkswagen повідомила про майбутній старт продажів серійної модифікації електричного кросовера ID.4.

Як повідомляє прес-служба компанії Volkswagen , в середині лютого новий електрокар ID.4 стане доступний для замовлення в тридцяти європейських країнах (включаючи Німеччину), а також на території США. Перші поставки електричних кросоверів клієнтам в Європі та Китаї стартують в березні, в середині 2021 року свої автомобілі отримають і американські замовники.

Нагадаємо, раніше компанія Volkswagen почала приймати замовлення на новий електрокар ID.4 в «стартовою» спеціальної версії 1st . «У нинішньому році ми розраховуємо поставити клієнтам понад ста тисяч примірників ID.4 », – заявив член ради директорів Volkswagen Passenger Cars , відповідальний за продажі, Клаус Зелльмер. З його слів, компанія вже зібрала понад 17 тис. Замовлень на новинку.

У компанії Volkswagen прогнозують, що з 100 тис. запланованих на цей рік поставок близько двох третин доведеться на ринок Європи, ще по одній третині – на ринки Китаю, а також США. На підприємствах в німецькому Цвіккау, а також в китайських Антінг і Фошань серійний випуск нового ID.4 вже почався. При цьому в 2022 році виробництво електричного кросовера стартує в місті Чаттануга (США) і Емдені (Німеччина).

У Німеччині новий Volkswagen ID.4 буде коштувати від 38 тис. 450 євро за виконання Pure Performance . Новинка доступна з батареями двох типів: 52 кВт * год в модифікації Pure і 77 кВт * год в версії Pro . Запас ходу в їздовому циклі WLTP становитиме 348 і 522 км відповідно. Продуктивність електродвигуна залежно від виконання становить 125 або 150 кВт. Протягом 2021 року гаму версій кроссовера Volkswagen ID.4 поповнить топ-виконання GTX .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

До 7000 гривень штрафу: де заборонено залишати відкритими вікна авто

Багато українських водіїв вважають, що вони повинні нести відповідальність тільки за свої дії на дорозі.…

19.05.2024

Як урятувати автомобіль від ремонту після заправки неякісним пальним

Якщо виявлено, що транспортний засіб був заправлений неякісним паливом, дуже важливо діяти негайно, адже це…

19.05.2024

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024