Новий електрокар Volkswagen ID.4 виходить на світовий ринок

0
44

Компанія Volkswagen повідомила про майбутній старт продажів серійної модифікації електричного кросовера ID.4.

Як повідомляє прес-служба компанії Volkswagen , в середині лютого новий електрокар ID.4 стане доступний для замовлення в тридцяти європейських країнах (включаючи Німеччину), а також на території США. Перші поставки електричних кросоверів клієнтам в Європі та Китаї стартують в березні, в середині 2021 року свої автомобілі отримають і американські замовники.

Нагадаємо, раніше компанія Volkswagen почала приймати замовлення на новий електрокар ID.4 в «стартовою» спеціальної версії 1st . «У нинішньому році ми розраховуємо поставити клієнтам понад ста тисяч примірників ID.4 », – заявив член ради директорів Volkswagen Passenger Cars , відповідальний за продажі, Клаус Зелльмер. З його слів, компанія вже зібрала понад 17 тис. Замовлень на новинку.

У компанії Volkswagen прогнозують, що з 100 тис. запланованих на цей рік поставок близько двох третин доведеться на ринок Європи, ще по одній третині – на ринки Китаю, а також США. На підприємствах в німецькому Цвіккау, а також в китайських Антінг і Фошань серійний випуск нового ID.4 вже почався. При цьому в 2022 році виробництво електричного кросовера стартує в місті Чаттануга (США) і Емдені (Німеччина).

У Німеччині новий Volkswagen ID.4 буде коштувати від 38 тис. 450 євро за виконання Pure Performance . Новинка доступна з батареями двох типів: 52 кВт * год в модифікації Pure і 77 кВт * год в версії Pro . Запас ходу в їздовому циклі WLTP становитиме 348 і 522 км відповідно. Продуктивність електродвигуна залежно від виконання становить 125 або 150 кВт. Протягом 2021 року гаму версій кроссовера Volkswagen ID.4 поповнить топ-виконання GTX .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!