Опубліковані перші зображення флагмана від Citroen

0
415

Citroen незабаром планує випустити нового флагмана, який днями помітили під час тестів. Це буде унікальна модель представницького класу, яка буде конкурувати з седанами, універсалами і позашляховиками.

Новинка потенційно може воскресити назви C5 або C6, але в даний час модель відома під заводським індексом E43. Крім того, модель стане другим Citroen, який отримав нове життя в нетрадиційній формі, слідом за хетчбеком C4, натхненним позашляховиками.

Нагадаємо, що в минулому році нещодавно призначений директор по продуктах і стратегії Citroen Лоуренс Хансен сказав в інтерв’ю Auto Express, що нова флагманська модель буде «сильно відрізнятися» від нинішніх конкурентів преміум-класу, і ці шпигунські знімки, безумовно, підтверджують це твердження.

Шпигунські знімки показують, що нова модель і духовний наступник таких ікон, як DS, CX, XM і попередній C6, матимуть нетрадиційний вид. Від переднього бампера до задніх стійок він буде гладким, як седан, а дах звужується до задніх дверей. Однак весь автомобіль буде мати високий кліренс, як у позашляховика, з великими колесами. Однак він не буде конкурентом для таких автомобілів, як Volvo V90 Cross Country.

Нова модель буде базуватися на платформі EMP2, яка вже використовується позашляховиком C5 Aircross і іншими моделями лінійки Stellantis, такими як позашляховики Vauxhall Grandland X і Peugeot 508.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!