Дешевий кросовер Skoda Kushaq показали на перших рендерах

0
2298

Не так давно був розсекречений зовнішній вигляд прототипу нового бюджетного компакт-кросу Skoda Kushaq. Новинка базується на концепт-карі Vision IN, представленому на автосалоні в Нью-Делі. Уже в березні серійний Skoda Kushaq дебютує в Індії, а влітку почнуться продажі паркетника в цій країні. Дизайнери вирішили не чекати індійської прем’єри і представили своє бачення новинки.

Передня частина серійного кросовера запозичена у «донорського» Vision IN, з тією різницею, що головна оптика стала менш хитромудрої. Бока авто прикрасили рельєфні виштамповки – уздовж них розташувалися ручки дверей. Задні фари стали функціональнішими, отримавши покажчики повороту і заднього ходу.

Новому недорогому паркетнику Skoda пророкують архітектуру MQB-A0-IN, яка створювалася для індійського ринку. У моторну гамму Skoda Kushaq увійдуть турбомотор на літр і півтора, а в списку доступних КП значаться як «механіка» з «автоматом», так і роботизована трансмісія. Повний привід не передбачений навіть за гроші – виключно передній.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!