Названі найнадійніші японські автомобільні марки

0
565

Зрозуміло, що японські бренди і їх автомобілі донині вважаються найнадійнішими і безпроблемними транспортними засобами, які практично не ламаються і дуже мало втрачають в ціні, що не може ні радувати. Досить навіть подивитися на ті чи інші ралі або багато годинні гонки, де вони неодноразово займали перші місця і доводили всім, що їхні автомобілі можна по праву називати найнадійнішими. Але навіть у таких іменитих автомобільних компаній є аутсайдери і фаворити.

У цій статті давайте розглянемо декілька найпопулярніших японських брендів, які є надійними і проаналізуємо, які саме марки виявилися найнадійнішими. Тож почнемо!

І почнемо мабуть з досить популярної японської марки  Mazda , яка за версією американських журналів є найнадійнішою маркою серед усіх японських виробників. Зрозуміло, що при правильному обслуговуванні двигуни від Mazda можуть ходити дуже і дуже довго, але чи в США зовсім інше уявлення про надійність.

У  SkyActiv  високий ступінь стиснення і через це двигуни можуть працювати в куди більш жорстких умовах, ніж звичайні атмосферники.

Наступним виявляється  Nissan , який в нашій країні останнім часом досить сильно почав просідати з продажу. Звичайно не зрозуміло з чим це пов’язано. Або зверху почали виставляти великі цінники, або з автомобілями вже почалася якась проблема. Ні для кого не секрет, що останнім часом Nissan почали асоціювати з альянсами Renault-Nissan або тих же Lada-Datsun. Відразу хочемо сказати, що ми досить позитивно ставимося до цього бренду і нічого негативного висловлювати не будемо. Але якщо говорити відверто, то за останні кілька років вони почали відставати по надійності іншим популярним японським маркам.

Можна навіть просто згадати деякі мотори, які допустимо ставили на найпопулярніший кросовер від цієї марки – Qashqai , яка не славився своєю надійність і постійно вимагав до себе масу уваги. Як зараз йдуть справи з цією маркою ми не знаємо, тому що давно перестали активно стежити за новими моделями або оновленнями. Якщо ще в бюджетному сегменті якісь поломки і можуть трапитися, що досить пробачити, але от коли це відбувається в більш дорогих моделях.

Далі у нас виявляється  Subaru , яка вже протягом багатьох десятиліть доводить свою перевагу в чому. Ті ж ралі або гонки, практично завжди були перші місця. Так само дана марка славиться повним приводом, потужними і динамічними моторами і постійно позитивними емоціями, які йдуть від водіння цими автомобілями.

Але є у них і плюс і одночасно мінус, якого навряд-чи у кого-то другого можна знайти. Це оппозітниє двигуни, завдяки яким у автомобіля поліпшується развесовка і знижується центр тяжкість, що так само дуже сильно впливає на відмінну керованість. Але як багато хто знає, що і проблем у таких мотор дуже навіть багато. Тому ці автомобілі можна взяти для розваги і отримання безліч емоцій від водіння, але вважає їх дуже надійними не варто.

Про інші бренди в принципі особливо сильно розписувати і немає сенсу, так як вони займають лідируючі місця по надійності і безпроблемної експлуатації –  Toyota, Honda, Suzuki, Lexus і Mitsubish i. Дані марки незважаючи на вік одноразових автомобілів все ще підтримують свій статут найнадійніших автомобілів, то без сумніву може тільки радувати. Звичайно назвати їх якимось виділяються або навороченими не можна, але їх козир в надійності.

Зрозуміло, що і у таких іменитих марок починає з’являтися бажання виробляти одноразові автомобілі, але поки це помітно дуже мало і частіше за все не на нашому ринку. Та й поки у них є в продажу Outlander, Hilux, Jimny або той же Land Cruiser 200, які спокійно катаються по 400-700 тисяч кілометрів без капітального ремонту, відносити їх до одноразових маркам точно не можна.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!