Авто

Китайська компанія Wuling представила новий пікап (ФОТО)

Share

Wuling – це бренд, заснований в 2002 році в результаті партнерства китайського виробника автомобілів SAIC і американського автогіганта General Motors. У програмі бренду, серед іншого, є серія компактних комерційних автомобілів, але в останні роки все більше уваги приділяється MPV, таким як Victory, і симпатичним компактним електромобілів. На цей раз Wuling представляє нову модель Zhengtu в сегменті, в якому у нього найбільше досвіду.

Zhengtu, пікап з подвійною кабіною і в цілому п’ятьма сидіннями, має вражаючі розміри. Незважаючи на те, що його довжина становить 5,11 метра, він всього на 15 сантиметрів коротший таких пікапів як Nissan Navara і Volkswagen Amarok, його ширина складає всього 1,64 метра, що робить його таким же вузьким, як Smart ForFour. Відстань між передньою і задньою віссю становить 3,16 метра, а це значить, що колісна база Wuling на 1 сантиметр більше вже згаданого Navara. Вантажна платформа має глибину рівно 2 метри, що, звичайно ж, робить Zhengtu дуже практичним пікапом. Крім того, платформа відкривається не тільки ззаду, але і з боків.

Під капотом Wuling Zhengtu знаходиться атмосферне 1,5-літровий бензиновий мотор потужністю 99 к.с. Колірна палітра Zhengtu представлена ​​кількома яскравими відтінками з «кричущими» назвами, такими як Wild Wizard, Scorching Sun Rock і Mountain Fireworks. Практичний новачок Wuling завжди має задній привід і використовує сходовий шасі. Зображення інтер’єру поки відсутні.

Щоб підсилити враження від Zhengtu, Wuling демонструє куди більш скромну версію. Він позбавлений показною «мішури», у нього майже гладкі боковини, розширювачі колісних арок, більш жорсткі бампери, скромні колеса і мінімум декору. Пікап побудований на простому шасі комерційних моделей компанії: у нього рама, задній привід і нерозрізний задній міст на ресорах. Повного приводу немає і в помині. Цілком ймовірно, саме у цього новачка з’явиться серійна версія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Компактний кросовер Renault Symbioz 2025 повністю розсекретили

Компанія Renault показала нового представника компактних кросоверів під назвою Symbioz. Ця модель завершує наступ на…

02.05.2024

Cadillac показав новий кросовер Optiq для китайського ринку (фото)

Cadillac представив молодіжний кросовер Optiq "на батарейках". Нова модель дебютувала на автосалоні в Пекіні, і…

02.05.2024

Названо найкращі седани компакт-класу, які коштують своїх грошей

В історії автомобілебудування був час, коли відносно недорогі та розкішні седани сипалися буквально з рогу…

02.05.2024

В мережі показали Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу (фото)

У мережі з'явилися фотографії оновленого Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу, що розкривають деталі рестайлінгу розкішного…

02.05.2024

У суперпікапа RAM TRX таки буде потужний наступник

У суперпікапа RAM TRX все-таки буде сильний наступник. Через тиждень після прем'єри варіанта з форсованим…

02.05.2024

Новий Hyundai Santa Fe отримає унікальну начинку в Китаї

Новий Hyundai Santa Fe отримає унікальну начинку у Китаї. На Пекінському автосалоні показали передсерійний позашляховик…

02.05.2024