Китайська компанія Wuling представила новий пікап (ФОТО)

0
208

Wuling – це бренд, заснований в 2002 році в результаті партнерства китайського виробника автомобілів SAIC і американського автогіганта General Motors. У програмі бренду, серед іншого, є серія компактних комерційних автомобілів, але в останні роки все більше уваги приділяється MPV, таким як Victory, і симпатичним компактним електромобілів. На цей раз Wuling представляє нову модель Zhengtu в сегменті, в якому у нього найбільше досвіду.

Zhengtu, пікап з подвійною кабіною і в цілому п’ятьма сидіннями, має вражаючі розміри. Незважаючи на те, що його довжина становить 5,11 метра, він всього на 15 сантиметрів коротший таких пікапів як Nissan Navara і Volkswagen Amarok, його ширина складає всього 1,64 метра, що робить його таким же вузьким, як Smart ForFour. Відстань між передньою і задньою віссю становить 3,16 метра, а це значить, що колісна база Wuling на 1 сантиметр більше вже згаданого Navara. Вантажна платформа має глибину рівно 2 метри, що, звичайно ж, робить Zhengtu дуже практичним пікапом. Крім того, платформа відкривається не тільки ззаду, але і з боків.

Під капотом Wuling Zhengtu знаходиться атмосферне 1,5-літровий бензиновий мотор потужністю 99 к.с. Колірна палітра Zhengtu представлена ​​кількома яскравими відтінками з «кричущими» назвами, такими як Wild Wizard, Scorching Sun Rock і Mountain Fireworks. Практичний новачок Wuling завжди має задній привід і використовує сходовий шасі. Зображення інтер’єру поки відсутні.

Щоб підсилити враження від Zhengtu, Wuling демонструє куди більш скромну версію. Він позбавлений показною «мішури», у нього майже гладкі боковини, розширювачі колісних арок, більш жорсткі бампери, скромні колеса і мінімум декору. Пікап побудований на простому шасі комерційних моделей компанії: у нього рама, задній привід і нерозрізний задній міст на ресорах. Повного приводу немає і в помині. Цілком ймовірно, саме у цього новачка з’явиться серійна версія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!