У Мережі з’явилися перші зображення нової Skoda Fabia

0
100

Минулого тижня в Мережі з’явилися свіжі шпигунські знімки нової Skoda Fabia, завдяки яким дизайнери «Колёса.ру» представили, як буде виглядати авто.

Skoda Fabia вперше була представлена у вересні 1999-го на Франкфуртському автосалоні, ставши заміною для моделі Felicia . Обидві машини досить добре відомі на ринку, на тлі своїх конкурентів вона вже виглядає досить застарілою, проте вже скоро можна очікувати появу абсолютно нового авто, виконаного в актуальному стилі Skoda . Може здатися, що спереду Fabia буде ідентична нової моделі Scala, Однак насправді радіаторна решітка має іншу форму, так само як і фари.

Зафіксовані фотошпигунами тестові екземпляри поки мають масивні накладки на боковинах, які приховують форму, але можна припустити, що Fabia отримає таку ж виштамповку уздовж кузова над дверними ручками, як і інші новинки Skoda . Форма бічного скління сходи з нинішнім хетчбеком, проте вигин підвіконної лінії зроблять більш плавним. У задній частині авто з’являться нові світлодіодні ліхтарі, частково заходять на кришку багажника. Подібно Fabia 2-го і 3-го поколінь, новий хетчбек напевно отримає опцію контрастною обробки даху – саме такий варіант зображений на рендерах.

Fabia 4-го покоління буде зібрана на платформі MQB A0 , яку також використовує Scala і Volkswagen Polo . Достовірної інформації про моторну лінійці поки немає, проте можна очікувати широкий вибір малолітрових турбированних бензинових двигунів, якими оснащуються також інші моделі В-класу концерну Volkswagen . Подібно нинішньої моделі, нова Fabia буде представлена не тільки як хетчбек, але і у вигляді універсалу.

Прем’єра Skoda Fabia 4-го покоління відбудеться протягом 2021-го року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!