Опубліковані перші зображення Kia Sportage нового покоління

Дизайнери порталу «Колеса.ru» представили своє бачення кросовера Kia Sportage нового покоління.

0
1159

Модель Kia Sportage з’явилася в 1993 році, і зараз випускається вже четверте покоління кросовера, представлене в 2015 році і яке пережило рестайлінг через три роки. Уже кілька місяців корейська компанія тестує повністю новий Kia Sportage , якої вже неодноразово потрапляв в об’єктиви камер фотошпигунів. На даний момент кросовер прихований під товстим шаром маскування, але деякі елементи екстер’єру вже можна розглянути. Спереду з’явиться масивна решітка радіатора, яка буде поєднуватися з великими фарами. Поки що оптика закамуфльована, але дизайнери вирішили представити, як вони можуть виглядати.

Пропорції кросовера схожі з актуальною моделлю, але риси кузова стануть більш важкими. Автовиробник змінить форму бічного скла за рахунок висхідній підвіконної лінії і зміненого нахилу стійок задніх дверей. Збоку ж повинні з’явитися виштамповки – горизонтальна трохи нижче дверних ручок і напівкругла над задніми колісними арками. Новинка отримає задні ліхтарі, об’єднані лінією, але при цьому їх форма стане більш незграбною і, найімовірніше, вони будуть світитися на всю ширину. На деяких шпигунських знімках можна помітити, що модель має двобарвне забарвлення кузова, як у молодшої моделі Seltos. Також експерти помітили, що у тестових примірників немає заднього склоочисника. Найімовірніше, він буде ховатися під спойлером. На рендерних зображеннях дизайнери представили машину, на кузові якої красується нова емблема марки, яка була представлена ​​зовсім недавно.

Новий Kia Sportage буде базуватися на архітектурі від Hyundai Tucson четвертого покоління. Також у Tucson новинка запозичить і моторну гамму, яка включає бензинові, дизельні і навіть гібридні двигуни. Найімовірніше, в базовій версії модель буде поставлятися з переднім приводом, але опціонально буде доступна і повноприводна трансмісія. Прем’єра нового покоління Kia Sportage очікується навесні 2021 року.

Актуальний Kia Sportage в Україні пропонується від 26 900 євро за версію з 2,0-літровим 150-сильним двигуном і переднім приводом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!