Стали відомі найбільш очікувані автоновинки цього року в Україні

0
358

Судячи з анонсів від гігантів автомобільної галузі, в 2021 році буде попит на електрокари і кросовери . Деякі компанії і зовсім спробували поєднати ці два явища в одному автомобілі.

На даний момент, немає точних дат виходу багатьох автомобілів, незважаючи на це, виробники вже чітко дали зрозуміти, що авто з’являться на ринку в 2021 році.

Audi продовжить рух в напрямку електрифікації своєї лінійки і розширить модельний ряд e-Tron за допомогою нового Q4 . У той же час, легендарна A6 отримати гібридну силову установку, яка тільки на електриці зможе проїжджати до 50 км.

Спробувати сили в будівництві електрокроссоверов вирішили і в компанії  BMW . Йдеться про новий iX3, який зможе проїхати до 300 км без підзарядки. Також в компанії говорили про можливу появу гібрида 2-й серії.

Повальна електрифікація і перехід на платформу кросоверів породила вибухову суміш. Так, легендарний  Ford Mustang стане електрокроссовером з індексом “Mach-E” . Автомобіль зможе проїжджати досить пристойні відстані – близько 450 км.

У компанії Jaguar  все досить скромно. Вони планують випустити гібридну версію кросовера E-Pace.

Hyundai Tucson 2021 роки зумів здивувати. Дизайн, безліч преміальних опцій, вперше щодо цікавий і потужний мотор … І це далеко не всі фішки і новинки від корейців. У той же час, автомобілю обіцяють спортивну версію і потужний гібридний двигун.

Land Rover вдало випробувавши модель Range Rover PHEV , збирається випустити на ринок новенькі Defender і Discovery з гібридними двигунами.

Прорватися в лідери електрифікації вирішила і компанія Lexus, випустивши свій перший електричний автомобіль – Lexus UX 300 e . Запас ходу обіцяють на рівні 300 км.

Mazda  також порадує користувачів електричної версією кросовера MX-30. Запас ходу не особливо великий – близько 300 км.

Не можна не сказати про одну з найбільш очікуваних новинок, а саме невеликому кросовері від Mercedes-Benz – EQA.

Якщо говорити про середньо ціновий сегмент, то компанія Nissan порадує своїх шанувальників електричним кросовером Ariya , який повинен стати конкурентом ID.4.

Концерн PSA також вирішив зробити упор на електромобілі. Так, мова йде про:

  • Peugeot е-208
  • Citroen e-С4 
  • Opel e-Corsa.

Fiat  зробить свій легендарний хетчбек електричним, так що чекаємо Fiat e-500 в 2021 році.

Renault  надасть фанатизм відразу декількома електроновінкамі, але поки точно відомо тільки про оновлений Clio без ДВЗ і з поліпшеним дизайном.

А ось Dacia  планують завести на європейський ринок найдешевший електромобіль на основі технологій ZOE.

Skoda крім істотних доробок моделей Octavia і Superb, випустить на ринок електрокроссовер Skoda Enyaq.

Tesla, яка спеціалізується на електрокарах, обіцяє новеньку Model S з божевільною автономністю – до 600 кілометрів.

Якщо говорити про конкретні новинки компанії  Toyota, то варто сказати про кросовері Yaris , а також оновленому гібриді RAV4 , який тепер може проїжджати до 50 км чисто на електриці. Ну і звичайно ж легендарному “крузаке”, а точніше оновленому Land Cruiser 300.

Volkswagen після презентації електрокара ID.3 в 2020 році продовжить розвивати лінійку і вже готується до виходу на ринок старшого брата ID.3 – ID.4. За попередньою інформацією автомобіль буде мати дальність ходу до 540 кілометрів.

У шведській компанії Volvo з’явиться повністю електричний кросовер XC40  з запасом ходу від однієї зарядки понад 300 кілометрів. Крім цього, планується також випуск зарядженого гібрида.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!