Представлений компактний електричний кросовер Mercedes-Benz EQA

0
90

Німецька марка Mercedes-Benz опублікувала технічні характеристики нового електрокроссовера EQA, а також поділилася офіційними зображеннями новинки.

Спочатку на європейському ринку новий компактний електрокроссовер Mercedes-Benz з’явиться в переднеприводному варіанті EQA 250. В оснащенні такої версії виявиться асинхронний електродвигун, що видає потужність 140 кВт і 375 Нм крутного моменту.

Силова електроніка, сам електромотор, трансмісія і охолоджуюча система будуть інтегровані в єдину систему eATS . Також в арсеналі версії EQA 250 виявиться акумуляторна батарея ємністю 66,5 кВт * год, яка дозволить на одній зарядці проїхати близько 486 кілометрів по циклу NEDC .

Більш продуктивні версії нового електричного кросовера Mercedes-Benz EQA вийдуть на ринок Європи пізніше. Вони отримають у своє оснащення систему електричного повного приводу з додатковою силовою установкою eATS . Потужність таких електрокроссоверов сягатиме 200 кВт і більше, а запас ходу складе більше 500 кілометрів по циклу WLTP .

Крім того, новий Mercedes-Benz EQA зможе похвалитися сучасною системою автоматичного клімат-контролю з опцією попереднього дистанційного прогріву або охолодження салону. Також новинка отримає цілий комплекс електронних помічників водієві. У Німеччині новий Mercedes-Benz EQA буде коштувати від 47 540 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!