Серійна версія Mitsubishi e-Evolution дебютує восени 2021 року

0
156

Повністю електричний позашляховик на основі Mitsubishi e-Evolution вийде на європейський авторинок в 2022 році. Серійна версія концепт-кара покликана стати переосмисленням старого Lancer.

Це найбільш реалістичне превью нового електричного позашляховика, який Mitsubishi планує представити восени 2021 роки, запустивши у виробництво привабливий концепт-кар Mitsubishi e-Evolution. Японський бренд вже розробляє цю електричну модель, яку деякі порівнюють з новим поколінням EVO, і яка надійде в Європу в 2022 році. Це один з найцікавіших проектів останніх років, який врятував концепт Mitsubishi e-Evolution, представлений в Токіо в 2017 році.

Нова модель Mitsubishi, комерційна назва якої поки невідомо, дозволить компанії приєднатися до вимогливого європейського ринку електромобілів, з абсолютно новим електрокаром, яке зберігає формат кузова просунутого покоління. Передня панель автомобіля буде найбільш близькою до концепції, в той час як задня частина буде трохи доопрацьована, особливо в частині задніх дверей, які, на відміну від концепції, будуть відкриватися в традиційному напрямку.

Майбутня модель також розділяє новий імідж бренду, який представить нове покоління Outlander, але буде відрізнятися новими гратами радіатора з зображенням сот, пофарбованої в глянсовий чорний колір, а також інтегрованої тонкою смугою світлодіодів і фарами, які відповідають принципу поділу функцій: основний блок буде розташований горизонтально в бічних воздухозаборниках. Позашляховик виконаний в дуже спортивному стилі купе з більш крутим вітровим склом, дзеркалами заднього виду на дверних панелях, спойлером на даху і колесами, розташованими врівень з колісними арками. Крім того, задня стійка також успадкує верхню вставку.

Майбутній електричний кросовер стане першим Mitsubishi, який отримає платформу CMF-EV, розділяючи її з Nissan Ariya і новим кросовером на базі Renault Megane eVision. Компанія запропонує різні версії електрокроссовера, все з повним приводом, двома електродвигунами і акумулятором, який забезпечить запас ходу на 500 кілометрів шляху. Mitsubishi могла б також розглянути більш спортивний варіант з тримоторний установкою концепту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!