Марка Dacia показала новий кросовер Bigster (фото)

0
83

В рамках онлайн-конференції групи Renault щодо нової стратегії розвитку входить в концерн бренд Dacia анонсував нову модель – кросовер сегменту С.

Новинка марки Dacia існує поки тільки у вигляді концепт-кара під назвою Bigster. Також були опубліковані перші зображення концептуального кросовера. Довжина Dacia Bigster становить 4,6 метра, що робить його дуже близьким за розмірами до таких кроссоверам, як Toyota RAV4 і Volkswagen Tiguan. Зовнішню стилістику концепту його розробники описують як «проста», «надійна» і «сучасна, але непідвладна часу».

Концептуальний кросовер отримав розвинені крила з помітними накладками на колісні арки, агресивну групу бамперів, рельєфний капот, а також оригінальне рішення для задніх стійок. Крім цього, для моделі Bigster розробили оригінальну головну оптику, яка продовжує використане на серійних версіях Logan і Sandero Y -образні рішення. Ніяких технічних показників концепту не оприлюднене.

У компанії Dacia повідомили, що серійний варіант Dacia Bigster забезпечить можливість придбання кросовера з сегмента С за вартістю, прийнятої для сегмента B. Тобто, новинка буде відповідати іміджу бренду: буде простий, функціональний і при цьому за доступною за ціною. Новий Dacia Bigster планується оснащувати як традиційними двигунами внутрішнього згоряння, так і гібридними агрегатами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!