В інтернеті показали відроджений ВАЗ-2109 (фото)

0
108

Легендарне сімейство «Самара» стало символом цілої епохи. Напередодні незалежні дизайнери порталу auto.mail.ru показали, як могла б виглядати сучасна «дев’ятка».

Фірмовий стиль Lada кілька років тому зазнав серйозні зміни, а візитною карткою стала так звана «Ікс-особа», в якій оформлення передньої частини здалеку нагадує букву Х .

Звичайно, «Самари» давно вже немає в модельному ряду виробника, а про її відродження немає й мови, але дизайнери пофантазувати на тему того, як могла б виглядати рестайлингова «дев’ятка». Через низьку передній частині головну оптику представили більш вузькою, і це надає клиновидний силует ще більш стрімкий профіль.

Також відзначимо нові передні і задні крила з округлими колісним арками і більші колеса. Дверні ручки запозичили у Вести , а бічні дзеркала – у Гранти . З’явилися і оновлені двері з горизонтальною виштамповкою в нижній частині.

У задній частині кузова відзначимо нові більш вузькі і витягнуті ліхтарі з Х-подібними світлодіодними елементами. Також тут новий бампер, а кришка багажника залишилася колишньою, але на ній новий склоочисник. У верхній частині дверей багажника з’явився додатковий стоп-сигнал. Логотип Lada – теж новий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!