Kia випадково показала зображення нового кросовера

Kia поділилася відеороликом, в якому мова йде про процес створення нової емблеми компанії і прийдешньої трансформації бренду. При цьому в відео була помічена таємнича новинка: за припущеннями, це новий електричний кросовер Kia.

0
525

Швидше за все, корейський виробник розкриє подробиці про нову модель в рамках презентації нової філософії бренду, яка пройде 15 січня 2021 року. При цьому вже відомо, що в основу новинки ляже модульна архітектура Hyundai Motor Group E-GMP.

На цій же платформі побудований Ioniq 5, тобто деякі специфікації новий кросовер Kia CV (кодове найменування нового SUV) з великою часткою ймовірності запозичить саме у моделі Hyundai. Отже, можна припустити, що новинка отримає 313-сильний мотор, зможе проїжджати на одному заряді до 550 км і прискорюватися до першої «сотні» за 5,2 секунди.

Як в понеділок, 11 січня, інформує агентство The KCB, кросовер Kia буде володіти продуктивної модифікацією, яка зможе набирати 100 км / год за 3,5 секунди при максимальній швидкості в 260 км / год.

Очікується, що зовнішній вигляд кросовера Kia, принаймі, його лицьову частину виконають за мотивами прототипу Imagine by Kia. Відзначається, що новий електричний кросовер Kia може дебютувати в квітні поточного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!