Новий кросовер Volkswagen Tayron розкрили до прем’єри

0
674

Німецька компанія Volkswagen незабаром презентує оновлений кросовер Tayron. При цьому зовнішність авто без камуфляжу вже розкрита, повідомляє портал «Нові автомобілі» . Відзначимо, що вперше модель з’явилася в Китаї в самому кінці 2018 року і відразу завоювала популярність. За підсумками 2020 року жителі Піднебесної придбали 170 тис. таких машин. Оновлення покликане ще більше збільшити популярність автомобіля.

З змін в екстер’єрі відзначимо модернізовану грати радіатора, оновлену начинку задніх фар і трохи перероблену конструкцію бамперів. Ззаду змінилося місце таблички з назвою – тепер вона красується під номерним знаком. Габарити залишилися колишніми – 4590х1860х1660 мм при колісній базі в 2 731 мм. В якості силової установки використовується турбомотор з двома варіантами форсування – на 186 і 220 к.с.

У тандемі з двигуном працює виключно фірмовий «робот» DSG. Технічне оснащення кросу стане помітно краще – з’явиться цифрова приладова панель зі збільшеною до 10,3 дюйма діагоналлю.

Також стануть доступні «розумний» круїз-контроль, здатний переміщатися в пробках і система запобігання зіткнень. Ціни будуть оголошені трохи пізніше – за нинішню версію дилери в Китаї просять 188 800 юанів (майже 800 тис гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!