Опубліковані перші зображення рестайлінгового Kia K900

Дизайнери порталу «Колеса.ru» вирішили представити своє бачення представницького седана, використовуючи всю наявну інформацію.

0
528

Актуальний Kia K900, який відомий на домашньому ринку під назвою К9, був представлений ще в 2018 році. K900 стала приймачем моделі Quoris. Компанія напевно спробує збільшити обсяги продажів за допомогою планового рестайлінгу. Фотошпигуни все частіше стали помічати сильно замасковані седани, а це значить, що модель може змінитися досить сильно.

Дизайнери вважають, що модель серйозно зміниться спереду і припускають, що новинка може обзавестися гранованою гратами радіатора і більш складного оптикою. Ззаду ж також повинні з’явитися нові ліхтарі, об’єднані вузькою смугою яка світиться. Також фахівці помітили, що багатьом не подобалися хромовані обведення навколо ліхтарів на актуальному К900 і найімовірніше, на рестайлінговому седані їх не буде. Ніша номерного знака зміститься на задній бампер і модель найімовірніше стане нагадувати споріднений Genesis G90 . На кришці багажника швидше за все буде розташовуватися новий логотип бренду, представлений минулого тижня.

Даних про зміни технічної частини не надходило і, найімовірніше, седан збереже актуальну моторну гамму. Нагадаємо, що модель пропонується з шестициліндровими двигунами об’ємом 3,3 і 3,8 літра і 5,0-літровий V8 потужністю 413-425 к.с. (в залежності від ринку).

Новинка може дебютувати вже в цьому році. Актуальний К900 пропонується з двома двигунами. Всі версії оснащені повним приводом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!