В мережі з’явилися зображення нового позашляховика Toyota Land Cruiser

0
1182

Черговий дизайнер показав своє бачення позашляховика Toyota Land Cruiser, який може отримати індекс 300. За попередньою інформацією, дебют новинки повинен відбутися протягом нинішнього року.

Нагадаємо, що японська марка почала випускати позашляховик Toyota Land Cruiser ще в 1951 році. З того часу модель змінила вже кілька поколінь і індексів. Дебют позашляховика нинішньої генерації з індексом 200 відбувся в 2007 році. Тепер же очікується чергова зміна покоління. За інформацією, яку поки немає офіційного підтвердження, новому позашляховику Land Cruiser дістанеться приставка 300 .

У компанії Toyota поки не випускали ніяких офіційних зображень майбутнього Land Cruiser. При цьому різні дизайнери розробляють і представляють публіці різні рендери новинки. Один з варіантів позашляховика показав дизайнер на своїй сторінці lomaia_design в соцмережі Instagram.

Судячи з представлених рендерних зображень, у позашляховика з’являться різкі форми і лінії кузова, при цьому залишаться квадратні колісні арки і високий дорожній просвіт. У передній частині Toyota Land Cruiser з’явиться габаритна решітка радіатора і помітний повітрозабірник з «противотуманками». Відзначимо на рендерах вузьку горизонтально розташовану головну оптику і капот з рельєфними виштамповками. У бічній частині нового Toyota Land Cruiser дизайнер зобразив встановлені врівень дверні ручки, при цьому задня частина автомобіля не представлена.

Очікується, що габарити новинки майже не зміняться. Варто нагадати, що довжина актуального LC200 – 4950 мм, ширина – 1980 мм, висота – 1955 мм, а відстань між осями складає 2850 мм. Дорожній просвіт у актуальної версії дорівнює 225 мм. За попередньою інформацією, платформа у оновленого Land Cruiser залишиться колишньою. Ніяких офіційних даних про моторах нового позашляховика Land Cruiser поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!