Експерти назвали найнадійніші кросовери з малими поломками

0
125

Експерти назвали найнадійніші кросовери, які практично не ламаються і не бояться бездоріжжя. У переліку присутні моделі компаній Porsche, Mazda, Audi, Mitsubishi, Мercedes-Вenz, BMW і Volkswagen.

Першим називають Audi Q2, модель виробляється з 2016 року і стала популярною на ринку, завоювавши певну нішу. Далі слід Audi Q5, машина з’явилася в продажу в 2008 році, відрізняється надійністю і стійким поведінкою на бездоріжжі. Третім називають BMW X1, модель має консервативний дизайн, разом з тим її також торкнувся корпоративний стиль.

У списку найбільш надійних кросоверів з малими поломками, які можна використовувати на бездоріжжі, присутній Mazda СX-3. Дана машина випускається з 2014 року, вона пройшла face of lifting, на ринку можна знайти в тому числі «свіжі» 3-річні моделі. Далі називають Mercedes GLK і Mercedes GLС. Перший на ринку з’явився в 2010 році, машина відрізняється брутальним дизайном. Другий автомобіль також популярний, він не викликає проблем частими поломками.

Перелік продовжує Mitsubishi ASX (Outlander Sport), довгожитель на ринку кросоверів. Модель зазнала три рестайлінги. За нею називають Porsche Macan, машина є надійною але вимагає якісного технічного обслуговування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!